test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Kookworkshops

Deze workshops hebben (vaak) een thema, zoals:

  • de Mediterrane kookworkshop, met groenten als aubergine, courgette, tomaat en knoflook, kruiden zoals oregano, tijm en rozemarijn en het veelvuldig gebruik van vis en schaaldieren, pasta’s en rijst.
  • de Aziatische kookworkshop met de diverse keukens van het Verre Oosten, waar rijst, verse groenten, vlees, vis en specifieke Oosterse smaakmakers, zoals soja, oestersaus, sesamolie, vissaus, currypasta en rijstazijn centraal staan.
  • de Latijns-Amerikaanse kookworkshop met de keukens uit Zuid- en Midden Amerika, waarin vlees, mais, rijst, lokale granen, bonen en pompoen en specifieke smaakmakers centraal staan.

 

Groenste idee 2018 - Lunchroom en cateringservice de BioExpress

Originele lekkere gerechten is ons uitgangspunt

Vanaf 8 personen is het een top event om met een groep vrienden, collega’s of familieleden een kookworkshop bij ons te boeken. Wil je met een grote groep, het hele bedrijf of familie, een kookworkshop volgen dan kan dat tot maximaal 20 personen. Je kan dan in overleg je eigen thema kiezen, uiteraard is onze kookstudio privé voor jullie gereserveerd. Voor grotere groepen wijken we uit naar een nabijgelegen geschikte locatie.

Kookworkshops

Onze kookworkshops zijn bijzonder geschikt voor een verrassend avondje uit maar bijvoorbeeld ook voor vrijgezellen feestje of bedrijfsuitje. Wij bouwen onze lunchroom om in een sfeervolle kookstudio met een gezellig gedekte tafel. Wij organiseren gevarieerde workshops waarop je kunt inschrijven, zie hiervoor onze agenda.

Programma leukste kookworkshop in de Haarlemmermeer
Je wordt bij onze kookworkshop ontvangen met een glaasje bubbels en bijpassend hapje. Daarna gaan de schorten aan en gaat iedereen aan de slag met alle dagverse ingrediënten en bijzondere recepten. We bereiden altijd in subgroepjes van maximaal 4 personen een specifieke gang en het menu bestaat altijd uit minimaal 3 gangen (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert).

Maarten Brant en John Erhardt
De deelnemers worden begeleid door koks Maarten Brant en John Erhardt die informatie geven over de ingrediënten en klaarstaan voor alle vragen. Als alles klaar is neemt iedereen plaats aan de sfeervol gedekte tafels en gaan we lekker tafelen. Voorop staat dat de de keukenrecepten goed uitvoerbaar zijn voor onze gasten. Gedurende de avond serveren wij bijpassende wijnen, bier en frisdrank.

Onze gasten laten genieten is onze passie!
We eindigen de kookworkshops met een heerlijk dessert en natuurlijk heerlijke cappuccino, koffie of thee met iets lekkers en uiteraard doet de BioExpress de afwas na afloop. Natuurlijk krijgen de gasten alle recepten van de avond.

Nieuwsgierig naar één van deze kookworkshops?

Neem dan contact met ons op, bekijk onze agenda of loop even binnen. De gezelligste kookworkshop van de Haarlemmermeer volg je bij de BioExpress. De kookworkshop is voor minimaal 10 personen, de kosten zijn € 50,- per persoon incl. drank en de geldende BTW.

0