test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Lekker en gezond cadeau met een persoonlijke boodschap

In verband met de overheidsmaatregelen omtrent het Corona-virus hebben wij helaas zowel de lunchservice als het cateringbedrijf moeten sluiten. Maar wij blijven ‘gewoon’ onze soepen bezorgen, nu ook met een persoonlijke boodschap.

Voor ieder moment kunt u een soep bestellen

Wilt u een lekker en gezond soepje bestellen en deze laten bezorgen als cadeau? Leuk idee en ook dat is mogelijk. Uiteraard bezorgen we de soep vers (in een leuke ouderwetse glazen fles) en voorzien we deze desgewenst van een prachtig handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap. #coronahulp Heb jij een vader/moeder of opa/oma die nu wel even wat liefde en gezonde 💕 aandacht kan gebruiken? nu een vers soepje (1 liter) met jouw persoonlijk boodschap voor slechts 10,- euro incl. bezorging. 

Bestel hier het cadeau >>

Lokaal en sociaal

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpress geeft talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van Nederland. Een bestelling bij de Bioexpress is niet alleen lekker en gezond, u maakt het ook mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek hebben en midden in de maatschappij staan!

Lees meer over ons soep abonnement en steun onze missie >>

Blijf allemaal gezond.

Groeten,

Team de BioExpress

0