test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Onze partners &

leveranciers

Duurzaam samenwerken

Duurzaam ondernemen is ook terug te zien bij de bedrijven waar we mee samenwerken. Wij kiezen onze leveranciers met veel zorg uit. Waar het kan werken wij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers; ambachtslieden die hun producten met trots, aandacht, en precisie presenteren en dezelfde duurzame visie hanteren als het team van de BioExpress. We hebben een duidelijke voorkeur voor biologische, ambachtelijke producten en pure ingrediënten.

Jumbo van Vliet

Bij Jumbo van Vliet kun je prettig en vlot winkelen en heb je een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Net als bij de BioExpress gaat Jumbo van Vliet ook elke dag 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.

Onze leverancier voor o.a.:

Biologische groente

Biologisch fruit

Kaas van Wees

De familie van Wees verkoopt al vele jaren de heerlijkste en bekroonde boerenkoe-kaas in de Haarlemmermeer. Samen met haar man verzorgt Elly de koeien en ze maakt zelf verschillende varianten kaas. Van deze kaas eet je niet, maar snoep je.

Onze koffie? Café Intención!

Onze koffie? Natuurlijk genieten met Café Intención Ecológico. Een 100% Arabica koffie, licht kruidig en vol van smaak, met twee keurmerken. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het BIO- Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Een topkwaliteit koffie uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika.

Mogelijk gemaakt door Rabobank Foundation

Rabobank Foundation gelooft in sociaal ondernemen waarbij ondernemers commerciële en maatschappelijke doelen verenigen. Rabobank Foundation focust op sociaal ondernemers die kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom ook lunchroom de BioExpress. Wij willen Rabobank Foundation bedanken voor de steun in onze missie.

0