VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Lunch bestellenPlaceholderBarry’s Mosterd Dille Dipper

3.65
PlaceholderBox2

4.25
PlaceholderBox3

Soep cadeauCadeau met een boodschap

Wilt u een lekker en gezond soepje bestellen en deze laten bezorgen als cadeau? Leuk idee en ook dat is mogelijk. Uiteraard bezorgen we de weeksoep vers (in een leuke ouderwetse glazen 1/2 liter fles) en voorzien we deze desgewenst van een prachtig handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap.

LOKAAL EN SOCIAAL

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpress geeft talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van Nederland. Een bestelling bij de Bioexpress is niet alleen lekker en gezond, u maakt het ook mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek hebben en midden in de maatschappij staan!

DE SOCIAALSTE EN LEKKERSTE SOEP VAN NEDERLAND GEWOON VERS GELEVERD AAN HUIS!

Wilt u regelmatig genieten van een kom lekkere, verse, sociale en gezonde soep? Wij komen het graag bij u thuis of op kantoor bezorgen. Elke week kunt u opnieuw kiezen uit een ambachtelijke soep. In April en Mei 2020 zijn dat onze populaire linzen- en tomatensoep en een verrassende weeksoep. De weeksoep(en) zijn elke week anders en wordt via de nieuwsbrief bekend gemaakt.  Maakt u geen keuze, dan ontvangt u één liter van de weeksoep. Op dinsdag en vrijdag wordt de soep tussen 13.00 en 17.00 uur persoonlijk bezorgd door een vaste bezorger.  De prijs per liter soep is 7,- euro incl. bezorgen. Lees meer over ons Soep Abonnement>>

, 9.95
PlaceholderChutney ‘geredde’ groenten (winnaar Groenste Idee)

3.65
Barry’s Daddelballetjes

3.65
Gemengde Borrel noten mix

3.75
Impact borrel box

2.398.99
Moederdag Impact BorrelBoxImpact Borrelbox Moederdag editie

35.00
Impact borrelplank

8.99
PlaceholderOlijf verdi giganti

2.39
Rode linzensoep – 1 liter

Weerstand opbouwen? Tip van de BioExpress: onze linzensoep, boordevol vitamines en super lekker! Rode linzen zijn echt enorm gezond! Ze zitten boordevol vitamines, mineralen, antioxidanten, vezels en plantaardige eiwitten. 

7.50
Smeuïg bananenbrood

Verwen uzelf en geliefden met ons heerlijk vers smeuïg bananenbrood, vol met verse banaan en noten.

9.95
PlaceholderTest box

3.653.75
tomatensoepTomato Love – 1 liter

Onze heerlijke tomatensoep boordevol vitamine A en C, wat bijdraagt aan een goede weerstand!

7.50
Zoete aardappel, tomaat en quinoa soepZoete aardappel, tomaat en quinoa soep

Smullen! Onze gezonde en voedzame maaltijdsoep met zoete aardappel, tomaat en quinoa. 

7.50
PlaceholderZongedroogde tomaten kruidenboter

2.39
0