test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Lunchroom & Cateringservice

Lunchroom de BioExpress

Ontbijt, lunch & lekkers

Ontbijten, uitgebreid lunchen of fairtrade koffie/thee met huisgemaakt zoet. Het kan bij ons allemaal.

Sociaal Ondernemen

We kiezen ervoor om met mensen te werken die aan de zijlijn staan, zodat zij met hun opgedane ervaring weer kansen krijgen.

Lokale en verse producten

We kopen de producten in de buurt en zoveel mogelijk onverwerkt en vrij van onnodige toevoegingen.

Heerlijk Sparen

Voor elke € 5,00 krijgt u een stempel. Bij 8 stempels krijgt u gratis een koffie met gebak.

Biologisch

Onze producten zijn waar mogelijk biologisch. O.a. onze melk en niet te vergeten onze heerlijke thee en koffie.

Zelfgemaakt

We maken bijna alles zelf en dat proef je! Alles wordt vers en met veel liefde gemaakt door ons team.

Lunchen in Nieuw-Vennep

In onze lunchroom schenken we fairtrade koffie, smoothies en biologische thee. Wil u uzelf verwennen dan kan u er een huisgebakken taart, brownie of cake bij bestellen. Voor de stevige trek hebben we een lunchkaart met daarop vers gemaakte soep, omelet en dik belegde boterhammen. 

Eerlijk eten & drinken

Bij lunchroom en cateringservice de BioExpress is eten dus gezond en duurzaam! En dat realiseren we zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. We kiezen producten die bij voorkeur uit de regio komen, biologische producten en producten die aansluiten op het seizoen.

High tea op zijn best

Een high tea met veel (h)eerlijke producten, o.a. huisgemaakte soep van het seizoen, keuze uit diverse hartige sandwiches, proeverij van onze zoete taarten en onbeperkt thee. High tea op zijn best..

Gasten waren enthousiast en tevreden en de foodtruck doet het altijd goed. Leuke gerechten, heb ik mooie reacties op gehad. Ik kan je complimenteren met jouw onderneming, je bent erg betrokken en enthousiast, wat een prachtige talenten werken er!

Greenport Aalsmeer

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid
0