test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Missie en Visie

Onze missie

De BioExpress heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft de BioExpress ernaar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste lunchroom en cateringservice van de Haarlemmermeer te zijn.

Overig doelstellingen:

Het aantal gasten dat erg tevreden is over de service. 0
Van onze producten heeft een biologisch karakter 0
a

Onze Visie

Vanuit bovengenoemde missie is een visie opgesteld over de wijze waarop wij onze werkzaamheden gaan verrichten. We gaan uit van een drietal uitgangspunten:

  1. Ieder mens heeft een talent
    Het bijzondere aan de BioExpress is dat talenten met een beperking de kwaliteit leveren. Het (kleine) team van begeleiders is aanwezig om te ondersteunen. Maar alleen wanneer dat nodig is.
  2. Wij leveren kwaliteit
    Iedere werknemer wordt gestimuleerd en uitgedaagd altijd het beste van zichzelf te laten zien en een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze service voor onze gasten.
  3. Samen Succesvol
    Wij geven (nieuwe) kansen voor ontplooiing en maatschappelijk herstel vanuit de mens zelf, en groei naar maximale zelfstandigheid en eigen regie.
0