test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Moederdag Impact Borrelbox

Thuisbezorgd

De Impact borrelbox bezorgen wij in heel Nederland! Eventueel met een persoonlijke kaartje erbij.

No (Social) Waste

Zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Borrel met Impact

Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact! Altijd maatwerk, standaard vol liefde.

De IMPACT borrelbox

Nog geen origineel cadeau voor Moederdag? Verras je moeder met de IMPACT borrelbox van de BioExpress. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact.


Lekker, sociaal en gegarandeerd een Moederdag met Impact!

 

Verras je moeder met deze speciale IMPACT borrelbox moederdag editie. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress.
Dit is een box waarover uw moeder nog lang over na zal praten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.

Impact borrelbox op maat

Wij bieden diverse borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de impact borrelbox.

Alles is mogelijk

 

Naast o.a. onze heerlijke chutney, Kaas van Wees, bubbels, luxe noten, Barry’s Dadelballetjes, Honing-Moster-Dille dip, persoonlijke boodschap nu extra toegevoegd voor alle moeders: Biosoepi de Tomato Love. Deze speciale impact borrel box is online te bestellen en wordt gratis bezorgd op een zelf gekozen datum van 5 t/m 8 mei.

Onze impact box is altijd maatwerk, maar standaard vol liefde en passie. Samen een impact box ontwikkelen of een een borrel met impact organiseren? Wij hebben er veel zin in.

DE IMPACT BORRELBOX - Lid van social enterpriseSamen een borrel met Impact organiseren?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor uw medewerkers, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Top (online) familiedag!

Bedankt voor het mede mogelijk maken van een top (online) familiedag! We hebben absoluut genoten van de borrelboxen! Mijn persoonlijke favoriet was toch wel de vergeten groenten chutney! 😉 Heerlijk!

D. Dagniaux

Hartelijk dank voor de geweldige boxen!

Tijdens het Webinar hebben we met de deelnemers en de Directoraat-Generaal Sociale Zekerheid en Integratie, gezamenlijk online een toost uitgebracht met het flesje bubbels! De box zag er prachtig uit en iedereen heeft ervan genoten.””

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)

Geslaagde borrel!!

Hartelijk dank voor de geweldige boxen! Het was een groot succes. De heerlijke dadelballetjes en persoonlijk vind ik de honing mosterdsaus zalig! Ook de presentatie in de doos met de snippers en de paaseitjes zorgen voor een luxe uitstraling.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De borrel was echt heerlijk

Iedereen was ook heel enthousiast over jullie mooie bedrijf. Dankjewel!

T-Mobile
T-Mobile impact borrel box
InvestNL impact borrel box
Inclusio impact borrel box
van Lanschot impact borrel box
Veilig verkeer Nederland
0