test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Onze klanten

Lekker & Gezond

Alles dagelijks vers bereid en wij bezorgen onze versproducten aan bedrijven in Haarlemmermeer en omstreken.

No (Social) Waste

Kansen geven aan mensen met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Borrel of vergadering

Ideaal voor iedereen die op werk van een gezonde lunch wil genieten. Ook zijn onze producten perfect voor de brunch, borrel of vergadering.

Uw lunch bezorgen wij met plezier bij u op locatie

De BioExpress is de broodjes bestel- en bezorgservice voor uw lunch. De hoogwaardige kwaliteit, zoals u die gewend bent vanuit de lunchroom, kunt u ook op het werk laten bezorgen.Of het nu om enkele belegde broodjes gaat of een compleet verzorgde lunch. Bij de BioExpress kunt u een keuze maken uit belegde broodjes, salades, fruit. smoothies en meer. Wist u dat als u bij ons een lunch bestelt, u bijdraagt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Al onze lunches worden namelijk bereid en geleverd door de talenten van de BioExpress.

Stel uw lunch naar eigen smaak samen

Onze ingrediënten zijn dagvers en zoveel mogelijk biologisch. We hebben een uitgebreid assortiment, omdat we weten dat smaken verschillen. Ook houden wij rekening met allergieën en vegetarische wensen. In onze keuken wordt gewerkt volgens de laatste HACCP normen. Ons werkgebied begeeft zich in Nieuw-Vennep en omstreken. Heeft u speciale wensen voor de catering van een bedrijfslunch of een ander event dan kunt u contact opnemen met onze lunchroom via 0252 865 202 of info@BioExpress.nl. 

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone
0