test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Over de BioExpress

De BioExpress is een Sociale onderneming

Lunch- en Cateringservice De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt (lees meer over het ontstaan). De BioExpress is een Sociale Onderneming. Dat betekent dat wij net als iedere andere onderneming een verdienmodel hebben. Echter is geld verdienen niet ons hoofddoel, maar een middel om onze missie te bereiken: nog meer talent met afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven zich verder te ontwikkelen en mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft de BioExpress ernaar om op basis van impact, kwaliteit en uitstraling de beste lunch- en cateringservice van de Haarlemmermeer en omstreken te zijn. Maak kennis met ons team >>

Daarbij verliezen we ons ondernemerschap nooit uit het oog. Ons ondernemershart zorgt er juist voor dat we een financieel gezond bedrijf zijn en dat we kunnen doen waar we van houden.

Onze kernwaarden:

Kwaliteit, Aandacht, Samen Succesvol & Plezier.

Onze missie

De BioExpress heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Daarnaast streeft de BioExpress ernaar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste lunchroom en cateringservice van de Haarlemmermeer te zijn.

Van onze winst dragen we 50% af aan stichting Phila en dit bedrag wordt voor 100% ingezet voor maatschappelijke programma’s.

0