test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Partner gezocht om impact mee te maken

Ik ben Vincent van Munster en sinds 2014 houd ik mij met mijn bedrijven, stichting Philia en projecten dagelijks bezig met het maken van maatschappelijke impact.  In 2015 heb ik BioSoepi opgericht met maar een doel: door het maken van de lekkerste soep van Nederland mijn doelgroep (mensen met een beperking die tussen ‘Wal en Schip vallen’) verbinden met buurtbewoners. Voor het talent wat ik bij BioSoepi ben tegengekomen ben ik de BioExpress gestart. Doel: kansen en banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de beste, sociaalste cateraar worden van Nederland.

Ik wilde vooral een fijne werkplek creëren voor mijn talenten. Een plek waar ze op eigen tempo kunnen groeien en waar ze trots op zichzelf kunnen zijn. Dat is gelukt 😊, maar door mijn passie heb ik geen ‘commerciële’ keuzes gemaakt, die ik wel had moeten nemen om duurzame impact te maken. Door vallen en opstaan heb ik geleerd en gezien dat succesvol impact maken alleen kan met de juiste balans tussen idealen en winst maken, stabiliseren en innoveren, zakelijk en privé.

Super trots op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt. Niet alleen zijn alle talenten gegroeid ook hebben we op diverse festivals gestaan en hebben we de catering mogen verzorgen voor een heleboel mooie grote klanten en events. Nationale Boomplantdag, Arena, Grazende Zwaan festival, Beursvloer eigenlijk ongelooflijk maar echt gebeurd 😊. We hebben bewezen dat het concept werkt, maar ook dat het niet werkt zonder de juiste begeleiding en horeca ervaring.

Het zijn bizarre tijden en zeker ook voor de BioExpress. Geen grote events en festivals en het is nu gewoon overleven. Maar er komt ook weer een tijd na corona. De BioExpress wil … gaat verder groeien en nog meer impact maken. We hebben talent, een foodtruck, auto, spullen etc.. Ik kan niet koken maar zal de BioExpress altijd blijven ondersteunen met sales, marketing en passie. Maar voor de volgende fase heeft de BioExpress echt een ervaren, mensen-mens horeca man of dame nodig.

Een aantal dingen ligt vast, zoals onze kernwaarden, maar verder is er veel ruimte om het je eigen te maken. Heb jij altijd graag je eigen horeca onderneming willen hebben? Houd je van lekker eten en zijn People, Planet, Profit belangrijke waarde voor jou? Laten we dan een keer een kop koffie drinken om te kijken of we samen impact kunnen maken.

Groeten,

Vincent van Munster

 

0