test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

De Sociaalste en lekkerste soep van Nederland gewoon vers geleverd aan huis!

Wilt u regelmatig genieten van een kom lekkere, verse, sociale en gezonde soep? Wij komen het graag bij u thuis of op kantoor bezorgen.

Elke week kunt u opnieuw kiezen uit een ambachtelijke soep. In April en Mei 2020 zijn dat onze populaire linzen- en tomatensoep en een verrassende weeksoep. De weeksoep(en) zijn elke week anders en wordt via de nieuwsbrief bekend gemaakt.  Maakt u geen keuze, dan ontvangt u één liter van de weeksoep. Op dinsdag en vrijdag wordt de soep tussen 13.00 en 17.00 uur persoonlijk bezorgd door een vaste bezorger.  De prijs per liter soep is 7,- euro incl. bezorgen.

Soep met een missie

De lekkerste soep van Nederland maken, betekent voor onze talenten erbij horen en meedoen met de maatschappij. Als u bij de BioExpress een lunchcatering of soep bestelt investeert u dus niet alleen in lekker en gezond eten, u investeert ook in onze missie en in een fijne werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Als onze soepen worden vers en met liefde bereid met groenten van het seizoen en waar mogelijk van Nederlandse bodem, zelfs van eigen regio. Daarnaast zijn winnaar van het Groenste Idee en maken wij ook elke week een weeksoep van ‘geredde groenten’ van de Jumbo van Vliet. 

Gezond, makkelijk, sociaal, duurzaam en vooral erg lekker!

De soepen worden geleverd in glazen melkflessen van 1 liter. Voor deze melkflessen zal bij de eerste factuur een statiegeld bedrag van € 3,- per melkfles van 1 liter in rekening worden gebracht. Dit statiegeld zal bij inlevering van de melkfles bij het beëindigen van het abonnement of bij het veranderen van het verpakkingsmateriaal worden terugbetaald of worden verrekend. Bij levering van een nieuwe melkfles na beschadiging of breuk zal opnieuw statiegeld in rekening worden gebracht. Abonnementhouders leveren bij ontvangst van een volle melkfles weer in. De melkfles zijn een goed middel om de soepen te koelen, ze zijn echter niet bestand tegen verwarming of diepvriezen.

Ja, ik wil een abonnement en steun jullie missie >>

Betaling

Na een ‘proefmaand’ neemt u een abonnement voor een vaste hoeveelheid soep. Uiteraard is het altijd mogelijk om de hoeveelheid aan te passen of over te slaan. Bij opzeggen van het abonnement dient een opzegtermijn van 1 maand in acht te worden genomen. De afgenomen liters worden achteraf per maand in rekening gebracht. Bezorgen binnen Nieuw-Vennep is gratis. De bezorgkosten bedragen € 0,19 vanaf 5 km buiten Nieuw-Vennep bij levering van minder dan 5 liter per week.

Ja, ik wil een abonnement en steun jullie missie >>

0