test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Soep van BioSoepi bij de BioExpress

De lekkerste & sociaalste soep van de Haarlemmermeer!

Lekker & Gezond

De soepen van BioSoepi komen uit eigen keuken en worden dagelijks vers bereid. Ambachtelijk pure lekkernijen.

No (Social) Waste

Kansen geven aan mensen met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Betaalbaar & take-away

Vanaf € 3,75 voor een heerlijk BioSoepi! Alle soep zijn ook als take-away mee te nemen.

BioSoepi, gewoon de lekkerste & sociaalste soep van de Haarlemmermeer.

De lekkerste en sociaalste soep van Nederland maken, betekent voor onze talenten erbij horen en meedoen met de maatschappij. Als u bij de BioExpress een lunch, catering of soep bestelt investeert u dus niet alleen in lekker en gezond eten, u investeert ook in onze missie en in een fijne werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Soepen van BioSoepi worden met passie & liefde gemaakt en zijn hemels!

Als onze soepen worden vers en met liefde bereid met groenten van het seizoen en waar mogelijk van Nederlandse bodem, zelfs van eigen regio. Daarnaast zijn winnaar van het Groenste Idee en maken wij ook elke week een weeksoep van ‘geredde groenten’ van de Jumbo van Vliet. Wilt u regelmatig genieten van een kom lekkere, verse, sociale en gezonde soep? Wij komen het graag bij u thuis of op kantoor bezorgen.

0