test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

vacature foodtruck: FOODTRUCK TALENTEN GEZOCHT

Kom jij het leukste team van de Haarlemmermeer versterken?

Naast diverse festivals, cateringopdrachten krijgt de foodtruck van de BioExpress op donderdagen en vrijdagen een vaste plek op het KomEtenPlein in Hoofddorp. Een nieuwe uitdaging waar jij bij kunt zijn! Hieronder meer over onze foodtruck vacature.

KomEtenPlein

Langs de route van het station tot het centrum, op de kruising van de Planetenweg en de Saturnusstraat, ligt het KomEtenPlein. Dit is midden in het oude kantorengebied Beukenhorst-West waar Hyde Park wordt gebouwd. Het plein zorgt voor levendigheid tijdens de bouw die een aantal jaren duurt. Een voorproefje van de gezelligheid in het gebied over een aantal jaren waar altijd wat te doen is.

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder.

De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze gerechten zijn biologisch, duurzaam en lokaal geïnspireerd en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! De BioExpress is ook winnaar van Groenste Idee 2018 maar het meest bijzonder is het team. De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Cateringservice de BioExpress HaarlemmermeerFOODTRUCK TALENTEN GEZOCHT

Als medewerker in de foodtruck help je mee met de (voor)bereiding van gerechten. Daarbij kun je denken aan het snijden, verzamelen, koken of bakken van ingrediënten. Je zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd en netjes is. Daarnaast is het jouw taak het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van de bestelde gerechten. Je werkt onder begeleiding. Je zorgt voortdurend voor een snelle en vooral juiste uitlevering. Schoonmaakwerkzaamheden behoren dan ook tot je takenpakket. Je bent een prettige ondersteuning voor het andere keukenpersoneel.

Functie-eisen:

  • Je hebt een positieve werkmentaliteit
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast
  • Je bent lichamelijk in goede conditie (je moet veel staan en lopen)
  • Denkt net als het gehele team niet in beperkingen, maar in mogelijkheden
  • En uiteraard ben jij de meest geweldige persoon om mee samen te werken.
  • Je bent 4 tot 8 uur per dag beschikbaar op donderdag en/of vrijdag.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Vincent van Munster tel. 0614470977 of mail je cv naar vincent@bioexpress.nl. Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!  

0