test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Winnaar Groenste Idee 2018

Voedselverspilling op de Kaart

Wij zetten voedselverspilling op de kaart

Biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is is lunch- en cateringservice de BioExpress in Nieuw-Vennep! Nu zetten wij ook voedselverspilling op de kaart. Wij willen laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Winnaar het Groenste Idee 2018 lunchroom De BioExpress in Nieuw-Vennep

WINNAAR GROENSTE IDEE 2018

Ook in 2018 waren inwoners, instellingen en bedrijven uit de Haarlemmermeer  uitgenodigd om hun Groenste idee in te sturen. Dit jaar waren er 28 inzendingen van duurzame doeners en vernieuwers, die met hun initiatieven niet alleen hun eigen leefwijze verbeteren, maar ook bijdragen aan een toekomstbestendig Haarlemmermeer. Lunchroom de BioExpress is met het idee ‘De BioExpress zet voedselverspilling op de kaart’ door de jury als winnaar bestempeld.

Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt gaat nu ook laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Jumbo van Vliet

Duurzaam ondernemen is ook terug te zien bij de bedrijven waar we mee samenwerken. Wij kiezen onze leveranciers met veel zorg uit. Waar het kan werken wij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers. Voedselverspilling op de kaart is een duurzame samenwerking met Jumbo van Vliet.Net als bij de BioExpress gaat Jumbo van Vliet ook elke dag 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.

0