test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Vrijdagavond 2-gangen diner bij de BioExpress

Elke vrijdag 2-gangen diner bij de BioExpress

De BioExpress is zonder twijfel de gezelligste en meest bijzondere lunchroom en cateringservice van Nieuw-Vennep. Uitgebreid lunchen in onze lunchroom, catering met en zonder foodtruck  … het team van de BioExpress verzorgt alles tot in de puntjes. Naast onze heerlijke lunchkaart serveren wij nu ook iedere vrijdagavond vanaf 18.00 een 2-gangen diner samengesteld door onze Joeri en geserveerd door zijn enthousiaste collega’s. Niet alleen elke week een heerlijk diner, ook altijd erg gezellig.

Passie voor mensen, eten & drinken

Naast de goede kwaliteit van ons product staat onze lunchroom en cateringservice bekend om onze warme sfeer én vriendelijke service. Altijd vers en huisgemaakt en onze medewerkers en talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt staan met plezier voor u klaar. Hun glimlach? Die krijgt u er ook gratis bij! Reserveer online >>

Aanschuiftafel, iedereen is welkom. Kom jij ook?

hebben ook een aanschuiftafel. De aanschuiftafel is speciaal voor mensen die het gezellig vinden om samen met anderen te eten. Zij hoeven niet alleenstaand te zijn, ook echtparen of partners zijn van harte welkom.

Reserveren is heel wenselijk. Er zijn meerdere opties:

• Telefonisch via: 0252 865 202
• Per website: klik hier om te reserveren

LIVE BAND
Bij uw reservering van daghap graag aangeven met hoeveel mensen u komt en eventuele bijzonderheden zoals allergieën. Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met je eetwensen, maar kunnen geen garantie geven.

Je kunt bij de BioExpress zowel contant als met je pinpas betalen. Wij hopen u snel te verwelkomen bij de BioExpress!

0